• Ontdek het nieuwe Sanders Wonen

Grijze hoekbanken

Met onze collectie grijze hoekbanken heb je veel mogelijkheden om zelf een bank samen te stellen die bij jouw ruimte en interieur past. Deze comfortabele bank in de mooie kleur grijs maakt goed gebruik van jouw woonruimte door de hoeken op te vullen en is in diverse formaten verkrijgbaar. Ga je een hoekbank kopen? Bekijk hier de collectie van Sanders Wonen!

Met onze collectie grijze hoekbanken heb je veel mogelijkheden om zelf een bank samen te stellen die bij jouw ruimte en interieur past. Deze comfortabele bank in de mooie kleur grijs maakt goed...

Lees meer

Met onze collectie grijze hoekbanken heb je veel mogelijkheden om zelf een bank samen te stellen die bij jouw ruimte en interieur past. Deze comfortabele bank in de mooie kleur grijs maakt goed gebruik van jouw woonruimte door de hoeken op te vullen en is in diverse formaten verkrijgbaar. Ga je een hoekbank kopen? Bekijk hier de collectie van Sanders Wonen!

Welk materiaal hoekbank zoek jij?

Bij Sanders Wonen vind je grijze hoekbanken van verschillende materialen. De stof van de hoekbank is cruciaal voor de sfeer in de woonkamer. Daarom is het van belang om hier goed over na te denken. Een stoffen grijze hoekbank is zacht en sfeervol van aard. Een leren hoekbank in het grijs past daarentegen weer beter bij een industrieel interieur of een moderne woonstijl. Hout bij een bank is ook geen vreemde combinatie meer. Hout bij de grijze hoekbank zorgt voor een extra stoere touch aan de bank.

Grijze hoekbank of toch een andere kleur?

Naast het materiaal, is de kleur van de hoekbank ook een belangrijk onderdeel van de woonkamer. Een hoekbank in de kleur grijs heeft een warme kleur en sfeer. Je kunt kiezen uit een donkergrijze hoekbank, deze staat goed in een industriële woonstijl. Een lichtgrijze hoekbank komt goed tot zijn recht in een modern interieur. Bij Sanders wonen heb je de keuze uit ontzettend veel verschillende kleuren banken. Zo kun je altijd de kleur bank kiezen die bij jou, je woonstijl en je wensen past. Kom je er niet helemaal uit? Vraag dan een van onze adviseurs, online of in de winkel, om hulp.

Luxe leer of velvet stof?

Een veelgemaakte keuze bij het kiezen van een bank is het dilemma: leer of (velvet) stof. Een leren grijze hoekbank heeft een lange levensduur. Daarnaast is er veel variatie mogelijk met een leren bank. Vind je zitcomfort belangrijk? Dan is een leren grijze bank een aanrader. Ook is een leren bank eenvoudig schoon te maken, zeker in vergelijking met een stoffen bank. Echter is een stoffen grijze bank sfeervoller dan een leren bank. Een stoffen bank zit vaak zacht en comfortabel en straalt meer warmte uit. Als laatste kan een stoffen hoekbank niet bekrassen en heb je de keuze uit ontzettend veel kleuren en soorten stof.

Een grijze hoekbank kopen bij Sanders?

Wil jij een grijze hoekbank kopen? Dit kan zowel online als in de winkel. Heb je online een hoekbank in het grijs gevonden die volledig aansluit op jouw wensen? Bestel deze dan eenvoudig in de webshop en laat de hoekbank thuisbezorgen wanneer het jou uitkomt. Heb je een bank gezien, maar wil je deze liever in een andere kleur of opstelling of van een ander materiaal? Ook dat is mogelijk. Maak dan een afspraak in een van onze winkels voor een interieuradvies en bespreek de mogelijkheden met een interieuradviseur van Sanders Wonen. Bij deze gratis en vrijblijvende afspraak laten we je graag alle mogelijkheden zien en vertalen we jouw wensen naar jouw ideale hoekbank. Daarnaast kun je in onze winkels de hoekbanken bekijken, vergelijken en uitgebreid te testen om tot de beste keuze te komen.