• Wij zijn 2e paasdag geopend!

Fauteuils

Een fauteuil mag tegenwoordig niet meer ontbreken in het interieur. Zo’n heerlijke stoel waarin je na een hectische dag even in terugtrekt, de krant leest of een kopje thee drinkt. Bij Sanders Wonen vind je een passende stoel bij je persoonlijke wensen en voor elke woonstijl: van een comfortabele stoel tot een complete relaxfauteuil, van modern tot vintage. Lees meer over onze uitgebreide collectie fauteuils.

Filter op:

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de huidige selectie.

Bekijk en probeer onze fauteuils

Toe aan een moment voor jezelf? Kom dan volledig tot rust in een fauteuil of relaxfauteuil van Sanders Wonen. In onze ruime collectie hebben we altijd de perfecte fauteuil die voldoet aan al jouw wensen. Ervaar onze fauteuils zelf en laat je adviseren over de mogelijkheden!

  • Plan een afspraak
Fauteuil draai

Wij helpen je graag!

Kom je er niet helemaal uit welke bank het beste bij jouw interieur past? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze verkoopadviseurs helpen je graag met al jouw woonvragen! Kom langs in één van onze 12 winkels of plan hier gemakkelijk een adviesgesprek in en laat je vrijblijvend inspireren. Tot snel!

Fauteuils

Een fauteuil mag tegenwoordig niet meer ontbreken in het interieur. Zo’n heerlijke stoel waarin je jezelf na een hectische dag even terugtrekt, de krant leest of een kopje thee drinkt. Bij Sanders Wonen vind je een passende stoel bij je persoonlijke wensen en voor elke woonstijl: van een comfortabele stoel tot een complete relaxfauteuil, van modern tot vintage. Lees meer over onze uitgebreide collectie fauteuils.

Kies de stoel die bij je past

Wanneer je een fauteuil gaat kopen, is het allereerst van belang dat je een stoel kiest waarin je comfortabel zit. Als de zitting goed past bij de lengte van je benen en je rug voldoende steun krijgt, weet je zeker dat je ontspannen en gemakkelijk zit. Verder is het belangrijk dat je voelt welke armleuning je prettig vindt voor een comfortabel zitcomfort. Zit je graag met de voeten omhoog? Kies dan een stoel met een bijpassende voetenbank of een relaxfauteuil met verstelbare voetensteun. Het is natuurlijk het allerbelangrijkste dat je een fauteuil kiest die bij jou past. Daarom kun je bij Sanders Wonen onze relaxfauteuils proberen en vrijblijvend een adviesgesprek aangaan. Onze specialisten helpen je graag om tot de beste keuze te komen!

Ervaar verschillende materialen

Fauteuils zijn er in verschillende kleuren, formaten en materialen. Het materiaal van je relaxfauteuil bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer die deze stoel uitstraalt. Zo straalt een stoffen of velvet fauteuil vaak warmte uit. Ben je op zoek naar een luxe uitstraling? Denk dan aan een leren fauteuil of aan een cognac fauteuil. Met een leren fauteuil creëer je een stijlvolle, chique sfeer. Een cognac fauteuil past in vele woonstijlen, omdat deze veelzijdig is en een warme uitstraling heeft.

Profiteer van luxe en comfort met een fauteuil

Een fauteuil is niet zomaar een stoel. Een fauteuil is een luxe en comfortabele stoel, waar je je volledig in kunt ontspannen. Daarnaast is een relaxfauteuil een echte aanvulling op je interieur. Het is een eyecatcher. De fauteuils van Sanders Wonen zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat je jarenlang kunt genieten van dit ultieme comfort.

Diverse stijlen fauteuils

Een fauteuil is heerlijk om comfortabel in te zitten en relaxen, maar hij is ook een aanvulling in de kamer. Zo kun je hem laten matchen bij je bank of je kiest juist een bank in een andere kleur of stijl. Daarom vind je bij Sanders Wonen een uitgebreide collectie die bij diverse woonstijlen past. Zo kun je bij ons terecht voor een cognac fauteuil die perfect bij een landelijk interieur past. Bij een strakke, moderne inrichting staat een design of moderne fauteuil goed op zijn plek. Denk ook eens aan een bijzondere vintage fauteuil, ook hiervoor kun je bij Sanders Meubels terecht.

Bekijk en probeer onze fauteuils

Wij nodigen je graag uit in een van onze winkels om op je gemak onze fauteuils uit te testen. Loop gerust binnen of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij laten graag alle mogelijkheden van onze uitgebreide collectie fauteuils zien. Op zoek naar een comfortabele stoel maar een beperkt budget? Wij hebben ook regelmatig fauteuils in aanbieding tegen aantrekkelijke prijzen. Kom langs!

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik de juiste fauteuil?

Bij het kiezen van de juiste fauteuil is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals comfort, stijl en ergonomie. We raden je aan om te komen proefzitten in een van onze woonwinkels. Onze adviseurs helpen je graag bij met vinden van de een comfortabele fauteuil.

Wat zijn de verschillende soorten fauteuils?

Naast gewone fauteuils zijn er diversen andere soorten fauteuils, waaronder relaxfauteuils en draaifauteuils. Elk met unieke kenmerken en functies.