• Wij zijn 2e paasdag geopend!

Relaxfauteuils

Voor het meest optimale zitcomfort is de relaxfauteuil de oplossing. Relaxfauteuils zijn heerlijke stoelen met een hoge rugleuning, comfortabele armleuningen en soms een voetensteun. Bovendien zijn relaxstoelen in veel verschillende maten en modellen verkrijgbaar voor elke lengte en ieder postuur. Wanneer je op zoek gaat naar de perfecte relaxfauteuil is het belangrijk dat je een stoel kiest die bij je interieur past, maar vooral een die persoonlijk bij je past. Daarom bieden we bij Sanders Wonen een uitgebreide collectie relaxfauteuils. Kom ze gerust op je gemak proberen in een van onze winkels.

Filter op:

per page
21-22 van in totaal 22 producten
Set Descending Direction
Page
per page
21-22 van in totaal 22 producten
Set Descending Direction
Page

Bekijk en probeer onze fauteuils

Toe aan een moment voor jezelf? Kom dan volledig tot rust in een fauteuil of relaxfauteuil van Sanders Wonen. In onze ruime collectie hebben we altijd de perfecte fauteuil die voldoet aan al jouw wensen. Ervaar onze fauteuils zelf en laat je adviseren over de mogelijkheden!

  • Plan een afspraak
Fauteuil draai

Wij helpen je graag!

Kom je er niet helemaal uit welke bank het beste bij jouw interieur past? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze verkoopadviseurs helpen je graag met al jouw woonvragen! Kom langs in één van onze 12 winkels of plan hier gemakkelijk een adviesgesprek in en laat je vrijblijvend inspireren. Tot snel!

Relaxfauteuils

Voor het meest optimale zitcomfort is de relaxfauteuil de oplossing. Relaxfauteuils zijn heerlijke stoelen met een hoge rugleuning, comfortabele armleuningen en soms een voetensteun. Bovendien zijn relaxstoelen in veel verschillende maten en modellen verkrijgbaar voor elke lengte en ieder postuur. Wanneer je op zoek gaat naar de perfecte relaxfauteuil is het belangrijk dat je een stoel kiest die bij je interieur past, maar vooral een die persoonlijk bij je past. Daarom bieden we bij Sanders Wonen een uitgebreide collectie relaxfauteuils. Kom ze gerust op je gemak proberen in een van onze winkels.

Diverse stijlen relaxfauteuils

Wanneer je op zoek gaat naar je favoriete relaxstoel is naast comfort ook belangrijk dat de fauteuil bij je interieur past. Bij Sanders Wonen vind je een ruime keuze woonstijlen en materialen. Heb je een modern interieur? Bekijk dan onze design of moderne relaxfauteuils met strakke belijning en luxe details. Ook voor landelijke of klassieke interieur vind je een passende stoel. Iedereen heeft een andere wens en stijl, bij Sanders helpen we je graag om te zorgen dat jij jouw ideale relaxfauteuil vindt!

Elektrisch verstelbare relaxfauteuils

Relaxfauteuils zijn er in verschillende uitvoeringen. Denk aan draaifauteuils in leder of stof en modellen met verstelbare onderdelen voor extra comfort. Een verstelbare rugleuning bijvoorbeeld kantel je naar achteren voor een ontspannende lighouding.Sommige fauteuils hebben een verstelbare hoofdsteun of een voetensteun die omhoog geklapt kan worden. Zo maak je van een relaxfauteuil een comfortabele lounge fauteuil. Deze mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt ook kiezen voor een elektrisch verstelbare relaxstoel. Door op een knop te drukken, verander je jouw relaxstoel naar een een heerlijke fauteuil zodat jij kunt ontspannen. Elektrisch verstelbare relaxfauteuils zijn ideaal wanneer je tijdens het zitten de houding van je stoel wat wil aanpassen. Bij Sanders heb je keuze uit verschillende relaxfauteuils die elektrisch verstelbaar zijn.

Welk materiaal kies jij?

Relaxfauteuils zijn er in eindeloos veel verschillende soorten, maten en ook materialen. Een stoffen relaxstoel straalt warmte uit en past goed in een klassiek interieur. Met het materiaal bepaal je de uitstraling van de stoel. Een relaxfauteuil van leder heeft een chique uitstraling en past daarom beter in een moderne woonstijl.

Relaxfauteuil aanbiedingen

Bij Sanders hebben we regelmatig leuke aanbieding op de relaxfauteuils! Zo kun jij jouw ideale betaalbare relaxfauteuil aanschaffen. Houd de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan ben je als eerste op de hoogte wanneer jouw droom relaxfauteuil is afgeprijsd!

Sanders helpt je graag verder

Kom gerust langs in een van onze winkels om onze uitgebreide collectie relaxfauteuils te bekijken. Neem de tijd om ze uit te proberen en zelf uit te vinden welke stoel je het optimale zitcomfort biedt. Je kunt gewoon binnenlopen of een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij laten je graag alle mogelijkheden zien op het gebied van fauteuils, ook hoe je deze mooi kunt combineren, bijvoorbeeld met een van onze 2-zitsbanken. Ben je op zoek naar een comfortabele stoel maar is je budget beperkt? Wij hebben ook regelmatig relaxfauteuil aanbiedingen.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste relaxfauteuil?

De beste relaxfauteuil is afhankelijk van persoonlijke voorkeuren, maar populaire opties zijn onder andere elektrisch verstelbare relaxfauteuils met ergonomische ondersteuning en relaxstoelen met hoogwaardige bekleding. Bij Sanders Wonen kan je je eigen relaxfauteuil samenstellen. Hierdoor weet je zeker dat de relaxfauteuil bij jou en jouw interieur past.

Wat kost een goede relaxfauteuil?

De prijs van een goede relaxfauteuil is afhankelijk van verschillende factoren zoals materiaal, design en extra functies. Over het algemeen kun je verwachten dat een kwalitatieve relaxfauteuil begint bij enkele honderden euro's en kan oplopen tot enkele duizenden euro's. Het is raadzaam om verschillende opties te vergelijken en je budget af te stemmen op de gewenste kwaliteit en functionaliteit.

Waar moet een relaxstoel aan voldoen?

Een goede relaxstoel moet comfortabel zijn met voldoende zitruimte, verstelbare functies zoals rug- en voetsteun, en een duurzame constructie.