• Wij zijn 2e paasdag geopend!

Kasten

Wanneer je op zoek bent naar een kast, ben je bij Sanders aan het goede adres! Hier vind je namelijk een ruim assortiment kasten, van TV meubel tot dressoir en van landelijk tot modern. Bovendien kun je veel meubels aanpassen qua opstelling en indeling. Zo krijg je een kast die helemaal aan je wensen voldoet. Bekijk het assortiment hieronder en vind je ideale kast!

Filter op:

per page
1 Item
Set Descending Direction
per page
1 Item
Set Descending Direction

Bekijk en probeer onze kasten

Of je nu op zoek bent naar opbergruimte voor losse spullen of juist jouw mooiste accessoires in de spotlight wilt zetten: met onze ruime collectie kasten slaag je altijd! Sanders Wonen biedt kasten voor elke woonruimte. Ervaar onze kasten zelf in één van onze winkels en laat je adviseren over de mogelijkheden!

Witte kast

Kasten in alle soorten en maten

Sanders Wonen biedt kasten in alle soorten en maten. De dressoirs zijn ideaal wanneer je opbergruimte wilt en toch ruimte aan de muur wilt behouden. Onze TV-meubels zijn zo ingericht dat de apparatuur en kabels uit het zicht gehouden kan worden en er voldoende ruimte is om een televisie en eventuele geluidsboxen te plaatsen. Nachtkastjes zorgen voor extra opbergruimte naast het bed en zijn perfect om een lampje op te plaatsen. Wil je echt veel opbergruimte? Dan is een wandkast de perfecte oplossing. Ook hier kun je de kast helemaal aanpassen naar je wensen. Zo kan een wandkast halfhoog zijn of de hele wand beslaan en open planken of lades hebben. Daardoor fungeert de kast als servieskast, boekenkast, opbergkast, etcetera.

In stijl van je woning

Of je nu een landelijk interieur met natuurlijke materialen heeft of een strakke en moderne stijl, bij Sanders Wonen vind je altijd een kast die bij jouw stijl past. Zo zijn er kasten in het assortiment met én zonder greepjes, kasten van hout en strak gelakte witte kasten. Tegenwoordig is de industriële stijl een ware trend. Daarom vind je bij ons een ruim aanbod aan industriële kasten. De industriële kasten beschikken over een stoere, robuuste uitstraling. Bovendien zijn er series kasten, zodat je bijvoorbeeld een wandmeubel en een dressoir in dezelfde stijl kunt aanschaffen en de meubels één geheel vormen. Of match jouw kast met bijvoorbeeld je eettafel of salontafel waardoor het stijlvol op elkaar aansluit. Voor extra comfort zijn daarnaast veel kasten voorzien van soft-close deurtjes. Ook krijg je automatisch vijf jaar garantie op de meubels. Ben je nieuwsgierig geworden naar de kasten? Bekijk ons assortiment in de webshop.

Creëer de kast die bij jou past

Bij Sanders Wonen vind je altijd de kast die bij je past. Want zit deze niet standaard in ons assortiment? Dan passen wij het aan naar jouw smaak. Of het nu gaat om kleur, afmeting of extra toevoegingen. Geef aan wat je wensen zijn en we denken altijd met je mee. Zo weet je zeker dat je de perfecte kast vindt die stijlvol aansluit bij jouw interieur en wensen. 

Laat je inspireren bij Sanders Wonen

Is jouw kast aan vervangen toe en wil je een nieuwe kast kopen? Kom dan gerust langs en neem een kijkje in de winkel. Wil je zeker zijn van een goede voorbereiding en ontvang je graag advies van onze specialisten? Maak dan van tevoren een afspraak voor een adviesgesprek. Zo hebben zij alle tijd om je goed te helpen en je advies op maat te geven voor het kopen van je nieuwe kast.