• Salon- of bijzettafel naar keuze t.w.v. €199,- cadeau*!

TV-meubels

Wil je tijdens het televisiekijken ook tegelijk naar een stijlvol meubel kijken? Met een televisiemeubel zorg je voor een opgeruimde uitstraling. In een televisiemeubel kun je namelijk alle bijbehorende apparatuur van de televisie kwijt én kun je een dressoir naar jouw smaak kiezen. Het uitgebreide assortiment van Sanders biedt voor iedere smaak een optie. Bekijk onze website om de verschillende modellen te zien en vindt er een die bij je smaak past. 

Filter op:

per page
21-40 van in totaal 40 producten
Set Descending Direction
Page
per page
21-40 van in totaal 40 producten
Set Descending Direction
Page

Bekijk en probeer onze kasten

Of je nu op zoek bent naar opbergruimte voor losse spullen of juist jouw mooiste accessoires in de spotlight wilt zetten: met onze ruime collectie kasten slaag je altijd! Sanders Wonen biedt kasten voor elke woonruimte. Ervaar onze kasten zelf in één van onze winkels en laat je adviseren over de mogelijkheden!

Witte kast

Een nieuw meubel voor je tv

Is jouw huidige exemplaar versleten of heb jij gewoon behoefte aan iets nieuws? Dan is het tijd voor een nieuw tv-meubel. Het is wel van belang dat jouw nieuwe tv-kast goed aansluit bij de rest van jouw woonkamer. Op die manier behoud je een mooie eenheid. Je kunt bijvoorbeeld een tv-meubel kopen in dezelfde serie als je salontafel of dressoir, maar dit is absoluut geen vereiste. Het is wel aan te raden om een tv-wandmeubel te kopen dat uiterlijke gelijkheden vertoont met bijvoorbeeld je salontafel of enigszins in dezelfde stijl is vormgegeven. Zo gaat een salontafel die hout en zwart metaal combineert bijvoorbeeld goed samen met een zwart tv-meubel of een meubel van hetzelfde soort hout als de salontafel. Een wit, hoogglans tv-meubel sluit in dit specifieke voorbeeld dan weer wat minder goed aan. Ook de uitstraling en opstelling van je bank kan je mee laten wegen in jouw besluit voor een bepaald tv-dressoir.

TV-kasten in verschillende formaten

Een tv-kast komt in verschillende vormen en maten, van een bescheiden, dicht meubel met één kastje tot grote exemplaren met zowel een open gedeelte als vier gesloten kastjes. Wanneer je een tv-kast koopt, dien je ook rekening te houden met het formaat. Het is van belang dat deze aansluit bij zowel jouw wensen als de rest van het interieur. Om te beginnen is je keuze voor het formaat afhankelijk van hoe groot jouw woonkamer is. Wanneer je een wat kleinere woonkamer hebt, is het niet verstandig een heel groot meubel te kopen. Deze neemt dan optisch veel ruimte in beslag, waardoor je woonkamer nog kleiner lijkt. Ook de maat van de tv die je hebt speelt een rol. Wanneer je een wat grotere tv hebt en deze op het meubel wilt plaatsen, ga je doorgaans ook voor een wat groter meubel. Bij een kleinere televisie kan de tv-kast ook wat kleiner zijn. Wil je toch liever een wat kleiner tv-meubel maar heb je wel een grote televisie? Geen probleem, je kunt deze ook middels een beugel tegen de wand plaatsen. Het tv-meubel fungeert in dat geval nog als stijlvolle toevoeging en extra opbergruimte.

Kies de stijl die bij je past

Het is natuurlijk ook van groot belang dat jij een tv-meubel kiest dat qua uiterlijk helemaal aan jouw smaak voldoet en aansluit op jouw woonstijl. Gelukkig hebben we bij Sanders Wonen tv-meubels in verschillende stijlen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een industrieel tv-meubel? Deze heeft een erg stoere, ietwat robuuste uitstraling. Een voordeel van industriële tv-meubels is dat ze in zoveel varianten beschikbaar zijn, dat er ook genoeg varianten zijn die goed aansluiten bij andere woonstijlen. Ook houten tv-meubels zijn erg populair. Een houten tv-meubel zorgt voor veel warmte en sfeer en is eveneens in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Houd jij meer van strak en gestroomlijnd? Dan is een hoogglans, modern tv-meubel wellicht perfect voor jou. Tot slot kan je jouw meubel helemaal afmaken met passende accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk lampje, mooie vaas met bloemen, kaarsenhouders of fotolijstje met een mooie herinnering erin?

Mogelijkheden

Zie jij een tv-meubel in onze webshop dat aan al jouw wensen voldoet? Dan kan je deze direct bestellen in de webshop. Onze meubelbezorgers komen deze dan thuis bij jou afleveren op een vooraf afgesproken datum en tijdstip. Wil jij toch liever het meubel met eigen ogen bekijken of kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw keuze? Kom dan langs in een van onze winkels, waar onze verkoopadviseurs je graag van passend advies voorzien. Veel van onze meubels kun je bovendien naar wens samenstellen, waardoor je een ruime keuze hebt uit formaten, materialen en kleuren. Onze adviseur vertelt je hier graag meer over en zorgt ervoor dat jij een meubel uitkiest dat aan al jouw wensen voldoet.