• Ontdek het nieuwe Sanders Wonen

Witte wandkasten

Een witte wandkast is een geliefd meubelstuk en niet zonder reden: een witte wandkast past goed  in vrijwel elk interieur en is daarnaast makkelijk te combineren met andere kleuren. Bovendien biedt dit meubelstuk zeeën aan opbergruimte. Of je nu jassen, tassen, speelgoed, boeken of hele garderobes wilt opbergen: in een witte wandkast berg je jouw spullen strak en uit het zicht op. Een aanwinst voor in elke ruimte.

per page
4 Items
Set Descending Direction
per page
4 Items
Set Descending Direction

Witte wandkast voor in de woonkamer

Een witte wandkast is het ideale meubelstuk voor in de woonkamer. Speelgoed, boeken, servies en andere spullen ruim je strak op in een witte wandkast. Zo geniet je van een opgeruimde sfeer in de woonkamer. Bovendien is een witte wandkast makkelijk te combineren met andere kleuren en materialen. Natuurlijk staat een witte wandkast ook goed in de keuken of de slaapkamer. Zo kun je potten, pannen of een garderobe ook mooi opbergen. Al met al: met een wit wandmeubel kun je alle kanten op.

Wandmeubel in hoogglans wit

Sanders heeft veel witte wandkasten in haar assortiment. Deze wandkasten zijn zowel in normaal wit als hoogglans wit beschikbaar. Zo kun je een kast kiezen die qua materiaal perfect aansluit bij de rest van je interieur. Ben je juist zoek naar een donkere wandkast? Geen probleem. Neem gerust een kijkje bij onze industriële wandkasten, zwarte wandkasten of houten wandkasten. Je vindt altijd een wandkast die perfect bij je past.

Open, dicht, hangend?

Afhankelijk van je opbergwensen in de keuken, woon- of slaapkamer kun je kiezen voor een open witte wandkast, een dichte witte wandkast of een hangende witte wandkast. Wil je je spullen graag tentoonstellen? Dan is een open witte wandkast ideaal. Je kunt hierbij ook kiezen voor een gedeeltelijke open wandkast. Daarin kun je spullen voor een deel uit het zicht opbergen en voor een deel tentoonstellen. Wanneer je kiest voor een volledig gesloten witte wandkast kun je veel spullen uit het zicht opbergen en behoud je gegarandeerd een strak en overzichtelijk geheel in de ruimte. Tot slot is er ook nog de hangende witte hangkast. Hiermee bespaar je veel ruimte op de vloer. Ideaal voor in een kleinere ruimte waar je toch veel opbergruimte nodig hebt, zoals bijvoorbeeld een gang.

Witte wandkast kopen

Wil je graag een witte wandkast hebben voor in jouw woonruimte? Alle producten in onze online shop zijn op voorraad, wat betekent dat deze direct leverbaar zijn en je al binnen 1 week kan genieten van je nieuwe wandkast*. Bovendien kun je veel meubels aanpassen qua opstelling en indeling. Zo krijg je een kast die helemaal aan je wensen voldoet.

Je bent van harte welkom voor meer inspiratie in één van de Sander Wonen winkels bij jou in de buurt. Ook kun je vrijblijvend een afspraak maken met één van onze interieuradviseurs voor een persoonlijk advies op maat. We helpen je graag!

* kan per product of situatie verschillen en zolang de voorraad strekt.

 

Welke woonstijl past bij een witte wandkast?

Een witte wandkast staat goed in zowel een moderne en strakke woonstijl. In de winkel geven we je graag vrijblijvend advies.

Wat is de levertijd van een witte wandkast bij Sanders Wonen?

Veel witte wandkasten zijn direct leverbaar. Bij sommige kasten is de levertijd langer, kijk bij het gewenste product voor een indicatie.