• Ontdek het nieuwe Sanders Wonen

Zwarte wandkasten

Een zwarte wandkast is de ideale kameraad voor bijna elke ruimte. Een zwarte wandkast komt in ieder interieur tot zijn recht en is daarnaast makkelijk te combineren met andere kleuren.  Bovendien kun je in dit meubel heel veel spullen kwijt! Zeg nou zelf, waar komt dit níet van pas? Voor jassen, tassen, speelgoed, boeken of hele garderobes: in een zwarte wandkast berg je jouw spullen strak en uit het zicht op. Handig voor in elke ruimte.

Zwart metaal en hout

Sanders heeft veel zwarte wandkasten in haar assortiment. Deze wandkasten zijn zowel in zwart hout als zwart metaal verkrijgbaar. Zo kun je een zwarte wandkast kiezen die qua materiaal perfect aansluit bij de rest van je interieur. Ben je op zoek naar een lichtere kast? Geen probleem. Neem gerust een kijkje bij onze industriële wandkasten, witte wandkasten of houten wandkasten. Je vindt gerust een wandkast die perfect bij je past.

Zwarte wandkast voor in de woonkamer

Een zwarte wandkast is het ideale meubelstuk voor in de woonkamer. Speelgoed, boeken, servies en andere spullen ruim je strak op in een zwarte wandkast. Zo geniet je van een opgeruimde sfeer in de woonkamer. Bovendien is dit meubelstuk makkelijk te combineren met andere kleuren en materialen. Natuurlijk staat een zwarte wandkast ook goed in de keuken of de slaapkamer. Zo kun je potten, pannen of een garderobe ook mooi opbergen in een zwarte wandkast. Al met al: met een zwart wandmeubel kun je alle kanten op.

Open of dicht?

Afhankelijk van je opbergwensen in je keuken, woon- of slaapkamer kun je kiezen voor een open zwarte wandkast of een dichte zwarte wandkast. Wil je je spullen graag tentoonstellen? Dan is een open zwarte wandkast ideaal. Je kunt hierbij ook kiezen voor een gedeeltelijke open wandkast. Daarin kun je spullen gedeeltelijk uit het zicht opbergen en gedeeltelijk ten toon stellen. Wanneer je kiest voor een volledig gesloten zwarte wandkast kun je veel spullen uit het zicht opbergen en behoud je gegarandeerd een strak en overzichtelijk geheel in de ruimte.

Zwarte wandkast kopen

Wil je graag een zwarte wandkast hebben voor in jouw woonruimte? Alle producten in onze online shop zijn op voorraad, wat betekent dat deze direct leverbaar zijn en je al binnen 1 week kan genieten van je nieuwe wandkast*. Bovendien kun je veel meubels aanpassen qua opstelling en indeling. Zo krijg je een kast die helemaal aan je wensen voldoet.

Je bent van harte welkom voor meer inspiratie in één van de Sander Wonen winkels bij jou in de buurt. Ook kun je vrijblijvend een afspraak maken met één van onze interieuradviseurs voor een persoonlijk advies op maat. We helpen je graag!

* kan per product of situatie verschillen en zolang de voorraad strekt.

Welke woonstijl past bij een zwarte wandkast?

Een zwarte wandkast staat goed in zowel een industriële woonstijl als een moderne woonstijl. In de winkel geven we je graag vrijblijvend advies.

Wat is de levertijd van een zwarte wandkast bij Sanders Wonen?

Veel zwarte wandkasten zijn direct leverbaar. Bij sommige kasten is de levertijd langer, kijk bij het gewenste product voor een indicatie.