• Wij zijn 2e paasdag geopend!

Eetkamerstoelen

Met onze eetkamerstoelen schuif je gezellig aan en geniet je van hoog zitcomfort. Je vindt bij ons een ruime collectie eettafelstoelen passend bij elke woonstijl, van modern tot klassiek. Bovendien kun je bij ons terecht voor eenvoudige modellen tot ergonomische stoelen, van goedkope eetkamerstoelen tot luxe, design eetkamerstoelen. Lees meer over de uitgebreide mogelijkheden.

Filter op:

per page
61-80 van in totaal 98 producten
Set Descending Direction
per page
61-80 van in totaal 98 producten
Set Descending Direction

Wij helpen je graag!

Kom je er niet helemaal uit welke bank het beste bij jouw interieur past? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze verkoopadviseurs helpen je graag met al jouw woonvragen! Kom langs in één van onze 12 winkels of plan hier gemakkelijk een adviesgesprek in en laat je vrijblijvend inspireren. Tot snel!

Welk type stoel kies je?

Eetkamerstoelen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je eetkamer. Kies je voor een slank model, zodat de aandacht naar de tafel gaat of houd je van een ruim, opvallend model? Alles is mogelijk. Ook op het gebied van zitcomfort zijn er diverse keuzes. Breng je veel tijd aan de eettafel door, bijvoorbeeld om lang na te tafelen, maar ook om de krant te lezen of om te werken? Dan is een stoel met armleuning een mogelijkheid. Deze stoel zorgt voor extra comfort, maar neemt wel vaak wat meer ruimte in beslag. Ook biedt Sanders Wonen ergonomisch gevormde stoelen die extra ondersteuning in de rug geven. Ook behoort een eetkamerstoel met wieltjes tot de mogelijkheden. Eetkamerstoelen met wieltjes verplaats je eenvoudig door de ruimte. Dat is niet alleen comfortabel voor jezelf, maar voorkomt daarnaast ook krassen op bijvoorbeeld een houten vloer. Ieder type stoel heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wil je ontdekken welke eetstoel het beste bij jou past? Kom de stoelen dan vergelijken of vraag om een uitgebreid advies van een Sanders interieuradviseur. Bekijk ook eens onze volledige collectie stoelen.

 

 

Ga je voor modern of landelijk?

Voor elke woonstijl vind je bij ons een passende eetstoel. Zo bieden we bijvoorbeeld leren eetstoelen met een gestroomlijnde vormgeving voor jouw moderne eetkamer. De moderne interieurstijl kenmerkt zich namelijk door de minimalistische vormgeving en de focus op luxe. Houd je van een warme uitstraling van jouw eethoek? Bekijk dan eens onze landelijke eetkamerstoelen in stof met een houten onderstel. In een landelijk interieur komen warme en natuurlijke materialen namelijk het beste tot hun recht. Houd je juist meer van een stoere en robuuste uitstraling in jouw woning? Dan is een industriële vormgeving meer iets voor jou. Voor een industriële inrichting bieden we een ruime collectie stoelen in bijvoorbeeld ruw leer, met opgestikte naden of stiksels in de rugleuning voor een echte retrolook. Al onze stoelen zijn verkrijgbaar in diverse soorten stof en leder in een groot kleurenpalet. Of je nu op zoek bent naar een smetteloos witte eetkamerstoel, een stoel met ingetogen aardekleur of een opvallende felrode stoel, alles is mogelijk.

 

Eetkamerstoelen met armleuning

Sanders Wonen biedt diverse eetkamerstoelen met armleuningen. Deze stoelen maken de heerlijke maaltijdmomenten nog aangenamer. Een eetkamerstoel met armleuningen zorgt namelijk voor extra zitcomfort. Dankzij de armleuningen worden je armen ondersteund en is het nog fijner om lang te (na)tafelen! De eetstoelen met armleuningen zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Heb je een mooie eetstoel gevonden zonder armleuningen en wil je deze wel graag? Vraag dan naar de mogelijkheden bij een Sanders interieuradviseur in een van onze winkels. Sommige modellen zijn namelijk zowel met als zonder armleuningen verkrijgbaar.

Stoffen of leren eetkamerstoelen

Wil je een luxe leren eetkamerstoel of is een comfortabele stoffen eetstoel meer iets voor jou? Qua materialen kun je alle kanten op! Een leren eetkamerstoel heeft als voordeel dat deze is gemaakt van een stevig materiaal en jarenlang meegaat. Hoe langer je deze eetkamerstoelen gebruikt, hoe mooier ze worden. Het leer leeft namelijk mee, wat zorgt voor een unieke look. Een stoffen eetkamerstoel heeft als voordeel dat deze altijd warm en zacht aanvoelt en zorgt daarnaast voor een warme en sfeervolle uitstraling in je woning. Wil je een zachte stoel met een luxe uitstraling? Overweeg dan een velvet eetkamerstoel. Een echte aanrader!

 

Kies jouw eetstoelen uit bij Sanders Wonen

Ben je op zoek naar een set eetkamerstoelen? Kom gerust langs in een van onze winkels om onze uitgebreide collectie te bekijken en het zitcomfort uit te proberen. Je kunt binnenlopen wanneer je wilt of een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij laten je graag alle mogelijkheden zien op het gebied van eettafelstoelen. Wil je vanuit huis alvast inspiratie opdoen? Dat kan op onze website. Hier lichten we een gedeelte van onze winkelcollectie voor je uit. Tijdens een adviesgesprek met een Sanders interieuradviseur wordt je uitgebreid persoonlijk geholpen. De adviseur kijkt mee naar jouw persoonlijke wensen en laat de uitgebreide mogelijkheden zien. Er is namelijk meer mogelijk dan je nu op de website kunt zien!