• Wij zijn 2e paasdag geopend!

Stoelen

Ben je op zoek naar een geschikte stoel of een set stoelen voor bijvoorbeeld de eetkamer? Bij Sanders Wonen bieden we een uitgebreide collectie stoelen voor elke plek in huis in diverse stijlen. Comfortabele eetkamerstoelen, hippe barkrukken of een leuk stoeltje om in je zithoek erbij te zetten? Of liever stoere, industriële stoelen of stijlvolle kuipstoeltjes? Ga je voor een landelijk of modern design? Je vindt bij ons een breed assortiment stoelen in diverse kleuren en modellen.

per page
41-41 van in totaal 41 producten
Set Descending Direction
Page
per page
41-41 van in totaal 41 producten
Set Descending Direction
Page

Bekijk en probeer onze stoelen

Van eetkamerstoelen, tot armstoelen en barkrukken: met de 1001 mogelijkheden hebben wij altijd een stoel die past bij jouw woonstijl en voldoet aan al jouw wensen. Kom je snel proefzitten? Ervaar onze stoelen zelf en laat je adviseren over de mogelijkheden!

Tafel met stoelen

Wij helpen je graag!

Kom je er niet helemaal uit welke bank het beste bij jouw interieur past? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze verkoopadviseurs helpen je graag met al jouw woonvragen! Kom langs in één van onze 12 winkels of plan hier gemakkelijk een adviesgesprek in en laat je vrijblijvend inspireren. Tot snel!

Diverse modellen stoelen

Met onze stoelen collectie heb je keuze uit een breed assortiment stoelen voor elke ruimte. Geef je woonkamer een modern tintje met één van onze kuipstoeltjes. Of maak de ruimte landelijk met klapstoelen. Zoek je een comfortabele eetkamerstoel? Stoelen met armleuningen passen mooi aan de eettafel. Of geef je kookeiland een nostalgisch effect met onze barkrukken. Ga voor een blikvanger met een velvet stoel of houdt het dicht bij de natuur met een rieten stoel. Van goedkope stoelen tot designstoelen; je kunt bij ons terecht voor diverse modellen stoelen.

Stoelen voor elke woonstijl

Welke interieurstijl je ook hebt, je vindt bij ons gegarandeerd een woonkamer stoel die bij jouw wensen en woonstijl past. Zo bieden we moderne stoelen met een eigentijdse vormgeving zoals de kuipstoeltjes. Onze industriële stoelen geven je ruimte een warme sfeer en passen mooi in je woonkamer of keuken. We hebben een ruime collectie stoelen in bijvoorbeeld ruw leer, met opgestikte naden of stiksels in de rugleuning voor een retrolook. Ben je op zoek naar een landelijke stoel met een rustieke uitstraling? Bekijk dan eens onze collectie armstoelen in stof of met een houten onderstel.

Welk materiaal kies jij?

Het materiaal is een fundamenteel onderdeel van de stoel. Het toont de uitstraling van de stoel, maar bepaalt ook het zitcomfort. Onze velvet stoelen hebben een zachte stof en zijn met hun unieke look een blikvanger in je ruimte. Met de rieten stoel haal je een natuurlijke en nostalgische sfeer in huis. Voeg comfortabele kussens toe om optimaal te genieten. Voor een stoer design en een stevige zit zijn de leren stoelen een uitkomst. Het strakke materiaal geeft een stijlvol effect aan je ruimte.

Stoelen kopen bij Sanders Wonen

Heb je jouw ideale stoel gevonden? Onze specialisten staan voor je klaar in één van onze winkels. Kom langs, we helpen je graag met je bestelling! Je kunt zelf een datum selecteren voor de levering. Liever direct stoelen kopen? Een deel van ons assortiment is op eenvoudige wijze op onze website te bestellen. Vanaf het moment van de aankoop kun je je bestellingen volgen via de orderstatus.