• Wij zijn 2e paasdag geopend!

Tafels

Ben je op zoek naar een eettafel, salontafel of hoektafel? Alle soorten tafels vind je bij Sanders Wonen. De collectie bestaat uit verschillende stijlen, zoals modern, landelijk en industrieel en de tafels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende materialen, kleuren, maten en afwerkingen. De tafels zijn prachtig om te zien en zullen alle gezellige high tea’s, borrels en lange diners met gemak doorstaan. Bekijk onze collectie kwaliteitsmeubels hieronder en vind de unieke tafel om jouw woon- en eetkamer compleet maken.

Filter op:

per page
61-80 van in totaal 170 producten
Set Descending Direction
per page
61-80 van in totaal 170 producten
Set Descending Direction

Bekijk en probeer onze tafels

Van een uitgebreid familiediner tot een gezellige borrel of spelletjesavond. Met de tafels van Sanders Wonen zit je goed. Laat je verrassen door de vele eetkamertafels, salontafels, bijzettafels, wandtafels en bartafels! Ervaar onze tafels zelf en laat je adviseren over de mogelijkheden!

Tafel met stoel en bankje

Wij helpen je graag!

Kom je er niet helemaal uit welke bank het beste bij jouw interieur past? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze verkoopadviseurs helpen je graag met al jouw woonvragen! Kom langs in één van onze 12 winkels of plan hier gemakkelijk een adviesgesprek in en laat je vrijblijvend inspireren. Tot snel!

Eettafels, salontafels en hoektafels

De eettafel is de centrale plek in huis waar iedereen samenkomt om te eten, te werken, een spelletje te doen, huiswerk te maken of om gewoon gezellig te praten. In onze webshop vind je grote, kleine, vierkante, rechthoekige en ovale tafels in verschillende soorten hout en andere kwalitatieve materialen. Bekijk bovendien ook de bijpassende eetkamerstoelen of onze volledige collectie stoelen en maak van jouw eethoek een mooie en gezellige plek om samen te komen. Tafels om de zithoek compleet te maken vind je ook in ons assortiment. De salontafels staan naast hun robuuste kwaliteit ook bekend om de mooie designs die goed passen bij onze andere meubels, zoals de wandkasten en banken. De salontafel Storm is één van onze favorieten tafels. De combinatie van oud teak en staal maakt deze tafel werkelijk uniek. Een extra aanvulling op de zithoek is een hoektafel of bijzettafel. Je kunt er van alles op kwijt, van de afstandsbediening tot een mooie bos bloemen of een schemerlamp. Een bijzettafel is ook ideaal om naast je hoekbank te zetten, zodat je iets te drinken of te eten naast je neer kunt zetten, terwijl je languit op de bank ligt. Zoek daarnaast een stijlvolle kast uit om erbij te zetten. Op zoek naar inspiratie voor je woonkamer? Bekijk alle tafels in onze webshop.

Tafels in verschillende stijlen

Waar van oudsher een rechthoekige tafel normaal was, zien we dat er tegenwoordig verschillende stijlen tafels zijn. Een van de huidige trends zijn tafels met natuurlijk materiaal. Denk aan de fameuze boomstamtafels. Met deze tafels creëer je een grote blikvanger in de woonkamer. Ook houten tafels met metalen details zien we vaak terug. Deze combinatie werkt uitstekend in een modern interieur, maar komt ook goed tot zijn recht in een landelijke woonsfeer. Deze trend is ook gaande bij de salontafels. Een houten salontafel met staal naast de bank is helemaal van deze tijd. Een eettafel hoeft tegenwoordig niet meer rechthoekig of vierkant te zijn. Waar tot een aantal jaar geleden een rechthoekige tafel de standaard was, zien we dat steeds meer mensen een ronde tafel kopen. Dit is ideaal wanneer de woonkamer iets te klein is voor een grote rechthoekige tafel, maar je toch genoeg mensen aan de eettafel wil kunnen plaatsen. 

Welk materiaal kies jij?

Het meest voorkomende materiaal dat gebruikt wordt bij tafels is hout. Dit veelzijdige materiaal kan zorgen voor ontzettend veel sferen. Kies je voor een donkere houtsoort of juist voor een lichte open houtsoort? Daarnaast is hout zo veelzijdig dat de manier waarop het afgewerkt is, belangrijk is voor de sfeer van het eindproduct. Bij Sanders vind je veel tafels gemaakt van gerecycled teak hout. Dit is afgewerkt, waardoor geen enkele tafel hetzelfde is. Zo is de tafel die je koopt altijd uniek! Eikenhout is een ander veel gebruikt houtsoort. Dit hout kun je in vrijwel elke gewenste kleur spuiten, waardoor een eiken zwarte tafel mogelijk is. De materialen die bij Sanders worden gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat jij zo lang mogelijk kunt genieten van jouw prachtige tafel.

Tafels kopen bij Sanders Wonen

Wanneer je een tafel koopt, wil je er zeker van zijn dat deze bij jou past. Kom daarom gerust een keer naar een van onze winkels om de tafels in het echt te bekijken. Daarnaast kun je al je vragen stellen aan een van onze adviseurs, zij helpen je graag. Zeker weten dat de collega’s in de winkel tijd hebben? Maak dan gemakkelijk een afspraak. Heb je een keuze gemaakt? Super! In onze winkels en in de webshop bieden we een uniek assortiment tafels. Deze worden samen met de leveranciers samengesteld zodat we je hoogwaardige kwaliteit en de beste prijs kunnen bieden. Een deel van onze tafels zijn direct leverbaar uit voorraad en heb je dus snel in huis. Bovendien wordt je nieuwe tafel thuisbezorgd op een tijdstip dat je het beste uitkomt.