• Wij zijn 2e paasdag geopend!

Salontafels

Een salontafel is een onmisbaar meubel in iedere woning. Je plaatst hier bijvoorbeeld ‘s avonds een heerlijk hapje en drankje op en kunt het gebruiken als opbergmeubel voor bijvoorbeeld tijdschriften en boeken. Dit meubel is niet alleen ontzettend praktisch, maar dient ook als stijlvolle toevoeging in de ruimte. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een salontafel die volledig bij uw wensen aansluit en bij uw ruimte en interieur past. Onze ruime collectie bestaat uit salontafels in diverse stijlen, kleuren, vormen en afmetingen. Sanders Wonen vertelt je graag over de mogelijkheden en opties.

Filter op:

per page
21-29 van in totaal 29 producten
Set Descending Direction
Page
per page
21-29 van in totaal 29 producten
Set Descending Direction
Page

Wij helpen je graag!

Kom je er niet helemaal uit welke bank het beste bij jouw interieur past? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze verkoopadviseurs helpen je graag met al jouw woonvragen! Kom langs in één van onze 12 winkels of plan hier gemakkelijk een adviesgesprek in en laat je vrijblijvend inspireren. Tot snel!

Creëer sfeer met een houten salontafel

Houten salontafels zijn tegenwoordig razend populair en verkrijgbaar in talloze varianten. Denk bijvoorbeeld aan een boomstam salontafel of een houten industriële salontafel met metalen poten. Een houten salontafel heeft als grote voordeel dat deze een unieke uitstraling heeft en past binnen iedere interieurstijl. Een houten salontafel wordt vaak in het midden van de woonkamer geplaatst en heeft verschillende functies. De salontafel wordt vaak gebruikt om decoraties en versnaperingen op te zetten. Maar wist je dat een houten salontafel meerdere functies kan hebben? Een houten salontafel met lades zorgt voor efficiënte opbergruimte om spullen netjes op te bergen. Ook kleine houten salontafels zijn enorm handig en stijlvol. Hier kun je bijvoorbeeld mooie planten op zetten, waardoor je meer gezelligheid creëert in de woonkamer. Tot slot heeft een houten salontafel set als voordeel dat je de losse tafeltjes gemakkelijk kunt verplaatsen.

 

Vierkante of ronde salontafels

De vormen en stijlen van de salontafels variëren van rond tot vierkant en van industrieel tot modern. Dankzij de diverse vormen en stijlen vind je gegarandeerd voor iedere woonstijl een geschikte salontafel. Een ronde, houten salontafel past perfect bij een landelijke interieurstijl die zich kenmerkt door zijn knusse en gezellige uitstraling. Een rechthoekige of vierkante salontafel van hout komt daarentegen prachtig tot zijn recht in een modern interieur. Een ronde salontafel is namelijk sierlijk terwijl een salontafel met vierkant design vaak wat stoerder en moderner is. Houd je meer van een industriële interieurstijl? Kies dan voor een robuuste, massieve salontafel van hout met een metalen onderstel om een stoer effect te creëren. Combineer hem met een wandkast uit dezelfde serie om het geheel helemaal af te maken! Kortom, voor iedere stijl wat wils bij Sanders Wonen!

Zo style je je zithoek

Salontafels zijn er in verschillende maten, kleuren, materialen en vormen. Hierdoor kun je alle kanten op. Dit maakt de keuze echter vaak nog lastiger! Want welke salontafel past nou het beste bij jouw woning? Bedenk eerst goed welke stijl jij wilt uitstraling in jouw woning. Heeft een modern interieur jouw voorkeur? Deze stijl kun je creëren met strakke lijnen en rechte vormen. Combineer bijvoorbeeld jouw moderne hoekbank met een rechthoekige salontafel. Ook minimalistische kenmerken, zoals smalle poten en een dun blad hebben hierbij de voorkeur. Wil je de moderne salontafel decoreren? Ga dan ook voor minimalistische accessoires. Wanneer jouw voorkeur uitgaat naar een landelijk interieur, is een houten salontafel in combinatie met een diepe en ruime 3-zitsbank in een lichte kleur wellicht een prachtige optie. De landelijke salontafel kun je prachtig decoreren met een mooie plant, bloemen of accessoires in een natuurlijke kleur. Houd je van een industriële stijl? Kies dan bijvoorbeeld voor een salontafel en 2-zitsbank met zwarte metalen poten en decoreer de salontafel met robuuste en zwarte accessoires. Wil je jouw industriële woning helemaal compleet maken? Sanders Wonen biedt ook prachtige eettafels met industriële metalen poten.

Salontafel kopen bij Sanders Wonen

Ben je van plan om een salontafel te kopen? Neem dan een kijkje in een van de winkels van Sanders Wonen. Onze gespecialiseerde interieuradviseurs helpen je graag bij het vinden van een salontafel die perfect past bij jouw interieurstijl. Heb je een tafel gezien, maar wil je deze in een ander formaat, kleur of vorm? Ook dat is in veel gevallen mogelijk. Er is namelijk meer mogelijk dan je online ziet! Onze interieuradviseurs denken tijdens een een afspraak mee met jouw persoonlijke wensen en geven daarnaast ook een vrijblijvend advies voor de inrichting. Zo is bijvoorbeeld het formaat en de positie van de bank erg belangrijk bij de keuze voor een salontafel. Zo combineer je een tweezitsbank of driezitsbank vaak anders dan een grotere hoekbank. Wil je vanuit huis alvast inspiratie opdoen? Vraag onze gratis woongids aan laat je thuis inspireren door de mogelijkheden.