• Nú extra veel voordeel!
 • Woonmaand bij Sanders Wonen

Onze winkels zijn weer open!

Update 15 januari 2021.

Wij zijn weer helemaal open! Dit betekent dat je gewoon weer bij ons kan binnenlopen. Wil je zeker zijn van een plekje en een goede voorbereiding? Maak dan hier een afspraak!

Plan een winkelbezoek in een winkel bij jou in de buurt

Je bent op afspraak van hartelijk welkom in onze winkels. Plan hier gemakkelijk en snel een winkelbezoek en shop in alle ruimte en rust in onze winkels.

 

Heb je een vraag voor onze klantenservice?

Mail ons via het contactformulier

We doen er alles aan om je zo spoedig mogelijk van dienst te zijn, doorgaans krijg je antwoord binnen 1 werkdag.

 

Bel met onze klantenservice via 0416-673 695

Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur voor al jouw vragen.

 

Belangrijke informatie:

 • Onze winkels zijn weer open
  Je kunt gewoon weer bij ons binnenlopen. Wil je zeker zijn van een plekje en een goede voorbereiding? Maak dan hier een afspraak!
   
 • Je bestelling leveren we nog steeds bij je thuis
  Gelukkig blijft het mogelijk om meubelen te leveren en monteren. Ook verlenen we nog steeds service aan huis. Al onze bezorgers en monteurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de gestelde veiligheidsmaatregelen. Zo schudden we geen handen, dragen we mondkapjes en houden we minimaal anderhalve meter afstand, de gezondheid van jou en die van onze medewerkers staat voorop. 
   
 • Onze online shop is altijd open
  Je thuis voelen in je eigen huis is nog nooit zo belangrijk geweest. Maak van jouw huis een echt thuis met de artikelen in onze online shop. Alle artikelen in onze webshop zijn op voorraad en kunnen daardoor binnen 1 week* geleverd worden. Zo geniet jij wel heel snel van je nieuwe meubelen.
   
 • Bekijk onze digitale woongids
  Vraag gratis de digitale woongids aan! Laat je inspireren door onze eigen collectie en de favorieten van onze klanten. Iets leuks gezien? Bestel het in onze webshop of maak een afspraak

* kan per product of situatie verschillen en zolang de voorraad strekt