• Ontdek het nieuwe Sanders Wonen
  • Meer dan 500 voorraadmodellen

Wij zijn weer helemaal open! Dit betekent dat je gewoon weer bij ons kan binnenlopen.

Sanders Heerlen

Deze week

maandag12:00 - 18:00
dinsdag10:00 - 18:00
woensdag10:00 - 18:00
donderdag10:00 - 20:00
vrijdag10:00 - 18:00
zaterdag10:00 - 18:00
zondag12:00 - 18:00

Aangepaste openingstijden

Meubelwinkel Heerlen

Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuwe inrichting of losse meubels in omgeving Heerlen, bij Sanders Wonen ben je aan het juiste adres. In de uitgebreide woonwinkel in Heerlen vind je een ruime collectie; van banken tot bedden. De inrichtingen zijn gebaseerd op de laatste trends op het gebied van wonen. Loop gerust een rondje door de winkel om inspiratie op te doen. Wil je graag een uitgebreid en persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met een verkoopadviseur van Sanders Wonen. Samen ontdekken we jouw wensen en richten we jouw woning opnieuw in. Daarnaast krijg je een gratis interieur- en slaapadvies van onze deskundige adviseurs.

Bereikbaarheid en parkeren

Sanders Wonen is gelegen op de woonboulevard aan de N281. Hierdoor is de meubelwinkel in Heerlen eenvoudig te bereiken. Sanders Wonen biedt ruime parkeergelegenheden direct voor de deur. Hopelijk zien we je snel terug in onze meubelzaak in Heerlen!

Hallo websitebezoeker!

Sanders Meubelstad heet vanaf nu Sanders Wonen. Een nieuwe naam, website én een nieuwe manier van inspireren. De vertrouwde kwaliteit en service, daar verandert niets aan.
Ontdek Sanders Wonen nu online of laat je verrassen in één van de 12 vernieuwde winkels.
 
Ben jij een bestaande klant van Sanders Meubelstad? Meer informatie over jouw bestelling of leveringsproces vindt je in jouw orderstatus. Geen zorgen, aan onze service en levering verandert niets.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Tot ziens bij Sanders Wonen!

Sluiten