• Nú extra veel voordeel!
  • Woonmaand bij Sanders Wonen

Ruim 50 jaar geleden opende Guus Sanders in het Gelderse Hattem een meubelzaak: Sanders Meubelstad. In 1972 verkocht Guus de winkel: Sanders Meubelstad werd een winkelformule met vestigingen in het hele land. Inmiddels zijn de 12 winkels helemaal van nu onder naam Sanders Wonen. Wat niet veranderd is? Dat is onze passie voor woninginrichting, liefde voor het vak, oog voor kwaliteit en de klantgerichte benadering.

5 jaar garantie Sanders Wonen staat voor jarenlang woonplezier. Daarom verlengen wij de standaard 2 jaar CBW-garantie naar 5 jaar Sanders Wonen garantie! En dat geldt voor elk meubel dat je bij ons koopt. Zelfs als er na jaren nog iets mis blijkt te zijn, ben je dus verzekerd van een professionele oplossing.

Wist je dat een groot deel van onze collectie uit voorraad leverbaar is? Dit betekent dat jij al binnen 2 weken kunt genieten van jouw nieuwe interieur. Je herkent de voorraadmodellen aan het direct leverbaar label. Ontdek het zelf in één van de 12 winkels!

Iedereen is uniek en dat zie je terug in het interieur. Onze winkels bieden je niet alleen een groot, maar ook een exclusief assortiment meubels in alle stijlen, die je vaak zelf kunt samenstellen. Meubels die we zelf selecteren met leveranciers waar we van op aan kunnen. Zo hebben we maximale controle over de kwaliteit. Kom naar de winkel en stel jouw meubels samen met een verkoopadviseur.

Door onze jarenlange relatie met leveranciers kunnen we ervoor zorgen dat voor onze meubels alleen het beste van het beste wordt gebruikt én tegen de allerscherpste prijs. Zo ben je verzekerd van de mooiste meubels waar je nooit teveel voor betaalt.

Onze service gaat verder dan het persoonlijke advies dat je in de winkels krijgt van onze verkoopadviseurs, ook na de aankoop. Hierbij kun je denken aan montage en bezorging. Onze professionals weten van de hoed en de rand en zorgen snel voor een goede oplossing, welke vraag je ook stelt.