• Ontdek het nieuwe Sanders Wonen
  • Meer dan 500 voorraadmodellen

Wij zijn weer helemaal open! Dit betekent dat je gewoon weer bij ons kan binnenlopen.

Sanders Zwolle

Deze week

maandag13:00 - 17:30
dinsdag09:30 - 17:30
woensdag09:30 - 17:30
donderdag09:30 - 20:00
vrijdag09:30 - 17:30
zaterdag09:30 - 17:30
zondag12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden

Meubelzaak Zwolle

Wanneer je op zoek bent naar woonideeën of nieuwe meubels in omgeving Zwolle, ben je bij Sanders Wonen aan het juiste adres. In deze woonwinkel in Zwolle ontdek je de nieuwste trends op het gebied van wonen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank of bed, je vindt het bij Sanders Wonen. De collectie is volledig uniek en zelf ontworpen. De banken en boxsprings zijn daarnaast volledig samen te stellen naar wens. Hierdoor ben je bij Sanders Wonen Zwolle verzekerd van een perfecte aankoop. Ook bieden we meer dan 500 artikelen die direct leverbaar zijn. Wil je graag persoonlijk advies ontvangen? Maak dan een afspraak in onze meubelzaak in Zwolle en ontvang een gratis interieur- en slaapadvies van onze deskundige verkoopadviseurs. 

 

Bereikbaarheid en parkeren

De grote meubelwinkel in Zwolle is gelegen aan het knooppunt A28, E232 en N331. Hierdoor is het eenvoudig en snel te bereiken. Voor de deur bevinden zich voldoende parkeerplekken. Hopelijk tot snel in Sanders Wonen Zwolle!

Hallo websitebezoeker!

Sanders Meubelstad heet vanaf nu Sanders Wonen. Een nieuwe naam, website én een nieuwe manier van inspireren. De vertrouwde kwaliteit en service, daar verandert niets aan.
Ontdek Sanders Wonen nu online of laat je verrassen in één van de 12 vernieuwde winkels.
 
Ben jij een bestaande klant van Sanders Meubelstad? Meer informatie over jouw bestelling of leveringsproces vindt je in jouw orderstatus. Geen zorgen, aan onze service en levering verandert niets.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Tot ziens bij Sanders Wonen!

Sluiten