• Ontdek het nieuwe Sanders Wonen
  • Meer dan 500 voorraadmodellen

Wij zijn weer helemaal open! Dit betekent dat je gewoon weer bij ons kan binnenlopen.

Sanders Den haag

Deze week

maandag12:00 - 18:00
dinsdag10:00 - 18:00
woensdag10:00 - 18:00
donderdag17:00 - 21:00
vrijdag10:00 - 18:00
zaterdag10:00 - 18:00
zondag12:00 - 18:00

Aangepaste openingstijden

donderdag 24 juniOfficiële opening17:00 - 21:00
Woonwinkel Den Haag

Bij Sanders Wonen in Den Haag laat je je inspireren door de laatste trends op het gebied van wonen. Ben jij op zoek naar nieuwe meubels in Den Haag? Dan ben je hier aan het juiste adres. In de prachtige woonwinkel in Den Haag vind je een uitgebreide collectie in talloze opstellingen. Of je nu op zoek bent naar een bed, bank of eetkamertafel, je vindt gegarandeerd wat je zoekt. Ontdek de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Wil je ervan verzekerd zijn dat een verkoopadviseur van Sanders Wonen alle tijd voor jou heeft? Maak dan een afspraak en laat je adviseren. De verkoopadviseurs laten je graag de mogelijkheden zien en geven je een persoonlijk en vrijblijvend advies. Uiteraard kun je ook zelf een kijkje nemen in onze winkel.

Bereikbaarheid en parkeren

De grote meubelzaak in Den Haag is gevestigd aan de Waldorpstraat in Laakhaven. Sanders Wonen is eenvoudig te bereiken vanaf de A12. Het grote winkelcentrum beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid. Kom je met de trein? De meubelwinkel in den Haag is gelegen naast het treinstation. Hopelijk tot snel!
 

Hallo websitebezoeker!

Sanders Meubelstad heet vanaf nu Sanders Wonen. Een nieuwe naam, website én een nieuwe manier van inspireren. De vertrouwde kwaliteit en service, daar verandert niets aan.
Ontdek Sanders Wonen nu online of laat je verrassen in één van de 12 vernieuwde winkels.
 
Ben jij een bestaande klant van Sanders Meubelstad? Meer informatie over jouw bestelling of leveringsproces vindt je in jouw orderstatus. Geen zorgen, aan onze service en levering verandert niets.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Tot ziens bij Sanders Wonen!

Sluiten