• Ontdek het nieuwe Sanders Wonen
  • Meer dan 500 voorraadmodellen

Wij zijn weer helemaal open! Dit betekent dat je gewoon weer bij ons kan binnenlopen.

Sanders Utrecht

Deze week

maandag12:00 - 18:00
dinsdag10:00 - 18:00
woensdag10:00 - 18:00
donderdag10:00 - 20:00
vrijdag10:00 - 18:00
zaterdag10:00 - 18:00
zondag12:00 - 18:00

Aangepaste openingstijden

Meubelzaak Utrecht

Bij Sanders Wonen in Utrecht vind je alle trends op het gebied van wonen. Loop een rondje door de winkel en laat je inspireren door het uitgebreide assortiment. Of je nu op zoek bent naar complete woninginrichtingen of losse meubels in Utrecht, je bent bij Sanders Wonen aan het juiste adres. Het ruime assortiment biedt meer dan 500 artikelen die direct leverbaar zijn. In de prachtige woonwinkel in Utrecht ontdek je de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Wil je graag persoonlijk en vrijblijvend advies ontvangen van een verkoopadviseur van Sanders Wonen? Maak dan een afspraak en laat je adviseren. De verkoopadviseurs laten je graag de mogelijkheden zien en voorzien je van de beste tips.

Bereikbaarheid en parkeren

De grote meubelzaak in Utrecht is gevestigd op de woonboulevard aan de A12 en is daarom erg eenvoudig te bereiken. De woonboulevard beschikt over voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Hopelijk zien wel je snel in de meubelwinkel in Utrecht!

Hallo websitebezoeker!

Sanders Meubelstad heet vanaf nu Sanders Wonen. Een nieuwe naam, website én een nieuwe manier van inspireren. De vertrouwde kwaliteit en service, daar verandert niets aan.
Ontdek Sanders Wonen nu online of laat je verrassen in één van de 12 vernieuwde winkels.
 
Ben jij een bestaande klant van Sanders Meubelstad? Meer informatie over jouw bestelling of leveringsproces vindt je in jouw orderstatus. Geen zorgen, aan onze service en levering verandert niets.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Tot ziens bij Sanders Wonen!

Sluiten