• Ontdek het nieuwe Sanders Wonen
  • Meer dan 500 voorraadmodellen

Wij zijn weer helemaal open! Dit betekent dat je gewoon weer bij ons kan binnenlopen.

Sanders Breda

Deze week

maandag12:00 - 18:00
dinsdag10:00 - 18:00
woensdag10:00 - 18:00
donderdag10:00 - 20:00
vrijdag10:00 - 18:00
zaterdag10:00 - 18:00
zondag12:00 - 18:00

Aangepaste openingstijden

Meubelzaak Breda

Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuwe inrichting of losse meubels in omgeving Breda, bij Sanders Wonen ben je aan het juiste adres. In deze grote woonwinkel in Breda vind je talloze woninginrichtingen, gebaseerd op de laatste trends op het gebied van wonen. Uit de ruime collectie meubels zijn meer dan 500 artikelen direct leverbaar. Samen met een verkoopadviseur van Sanders Wonen ontdek je jouw wensen en richt je jouw woning opnieuw in. Maak een afspraak en ben verzekerd van een uitgebreid, vrijblijvend en persoonlijk advies. Uiteraard ben je ook welkom om zelf een kijkje te nemen in de winkel.

Bereikbaarheid en parkeren

Sanders Wonen is gelegen op de woonboulevard in Breda West. De meubelwinkel in Breda is hierdoor eenvoudig te bereiken vanaf de A16 en A58. Bij Sanders Wonen Breda parkeer je eenvoudig voor de deur. Hopelijk zien we je snel terug in onze meubelzaak in Breda!

Hallo websitebezoeker!

Sanders Meubelstad heet vanaf nu Sanders Wonen. Een nieuwe naam, website én een nieuwe manier van inspireren. De vertrouwde kwaliteit en service, daar verandert niets aan.
Ontdek Sanders Wonen nu online of laat je verrassen in één van de 12 vernieuwde winkels.
 
Ben jij een bestaande klant van Sanders Meubelstad? Meer informatie over jouw bestelling of leveringsproces vindt je in jouw orderstatus. Geen zorgen, aan onze service en levering verandert niets.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Tot ziens bij Sanders Wonen!

Sluiten