• Ontdek het nieuwe Sanders Wonen
  • Meer dan 500 voorraadmodellen

Wij zijn weer helemaal open! Dit betekent dat je gewoon weer bij ons kan binnenlopen.

Sanders Rotterdam

Deze week

maandag 13:00 - 17:30
dinsdag 10:00 - 17:30
woensdag 10:00 - 17:30
donderdag 10:00 - 17:30
vrijdag 17:00 - 21:00
zaterdag 10:00 - 17:30
zondag 12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden

vrijdag 25 juni Officiële opening 17:00 - 21:00
Woonwinkel Rotterdam

Bij Sanders Wonen in Rotterdam vind je de laatste trends op het gebied van wonen. Ben jij op zoek naar nieuwe meubels in Rotterdam? Dan ben je hier dus aan het juiste adres. In de prachtige woonwinkel in Rotterdam vind je een uitgebreide collectie in talloze opstellingen. Loop door de winkel en ontdek de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Wil je graag persoonlijk en vrijblijvend advies ontvangen? Maak dan een afspraak en laat je adviseren door een verkoopadviseur van Sanders Wonen. Onze specialisten laten je graag de mogelijkheden zien en kunnen je van de beste tips voorzien. Ook krijg je een gratis interieur- en slaapadvies van deze deskundige adviseurs.
 

Bereikbaarheid en parkeren

De grote meubelzaak in Rotterdam is gevestigd aan de Watermanweg in Rotterdam Alexandrium. Sanders Wonen is eenvoudig te bereiken vanaf de A16 en A20. Kom je met de trein? De meubelwinkel in Rotterdam ligt op loopafstand van station Rotterdam Alexander. Het grote winkelcentrum beschikt daarnaast over ruim voldoende parkeergelegenheid. Hopelijk tot snel!

Hallo websitebezoeker!

Sanders Meubelstad heet vanaf nu Sanders Wonen. Een nieuwe naam, website én een nieuwe manier van inspireren. De vertrouwde kwaliteit en service, daar verandert niets aan.
Ontdek Sanders Wonen nu online of laat je verrassen in één van de 12 vernieuwde winkels.
 
Ben jij een bestaande klant van Sanders Meubelstad? Meer informatie over jouw bestelling of leveringsproces vindt je in jouw orderstatus. Geen zorgen, aan onze service en levering verandert niets.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Tot ziens bij Sanders Wonen!

Sluiten