• Nú extra veel voordeel!
  • Woonmaand bij Sanders Wonen

SandersPlus

Stel je meubels zelf samen

Stel jouw meubels helemaal zelf en volledig naar wens samen met SandersPlus! Met de keuze uit talloze kleuren, materialen, opstellingen en meer creëer je in een handomdraai het ideale meubel. Laat je inspireren en ontdek alle mogelijkheden van SandersPlus.

Ontdek de nieuwe digitale Sanders woongids

  • Boordevol wooninspiratie
  • Gratis & direct in je mailbox
Sanders Woongids

Bank zelf samenstellen

Door zelf je bank samen te stellen, bepaal je van top tot poot hoe de bank eruit komt te zien. Je hebt ruime keuze in zowel de uitstraling als type comfort. Allereerst kies je de opstelling. Ga je voor een kleine tweepersoons bank of een ruime vierzits? Daarna kies je de bekleding, van sfeervol stof of stoer leder. Ook de poten zijn een belangrijk onderdeel van de bank en ook hier heb je verschillende keuzes uit. Vervolgens kies je de type armleuning. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een brede of een smalle, maar ook een vierkante of een ronde variant. De juiste rughoogte en zitdiepte is van groot belang voor het beste comfort voor jou. Tot slot kies je de ideale vulling van jouw nieuwe bank. 

Garantie

Sanders Wonen staat voor jarenlang woonplezier. Daarom verlengen wij de standaard 2 jaar CBW-garantie naar 5 jaar Sanders Wonen garantie! En dat geldt voor elk meubel dat je bij ons koopt. Blijkt er na jaren toch iets mis te zijn met jouw meubelstuk? Dan ben je dus verzekerd van een professionele oplossing.

Hoekbank samenstellen

Wil je genieten van nog meer comfort met een hoekbank? Een hoekbank samenstellen is ook mogelijk! Hierin heb je dezelfde keuzes als bij een rechte bank. Daarnaast kies je de grootte van de hoek en de rugleuning; hoever loopt deze bijvoorbeeld door? En ga je voor een hoekbank met of zonder armleuning? Vervolgens zijn er extra mogelijkheden om er een comfortabele relaxbank van te maken. Wat dacht je van bijvoorbeeld een relaxfunctie waarmee de rug- en voetensteun verstelbaar is met een bediening? Zo kom je écht tot rust voor de televisie na een lange dag!