• Nú extra veel voordeel!
  • Woonmaand bij Sanders Wonen

Barkrukken

Bij het woord barkruk denken veel mensen direct aan de originele houten variant in de kroeg. Door de opkomst van grote woon- en leefkeukens zien we barkrukken echter ook steeds vaker in keukens terugkomen. Zo kunt u één van de zijdes van uw keuken omtoveren tot een barretje wanneer u hier barkrukken aan schuift. Sanders beschikt over verschillende stijlvolle en comfortabele barkrukken, zodat u gegarandeerd de perfecte variant vindt voor uw keuken! 

Filter op:

per page
4 Items
Set Descending Direction
per page
4 Items
Set Descending Direction

Wij helpen je graag!

Kom je er niet helemaal uit welke bank het beste bij jouw interieur past? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze verkoopadviseurs helpen je graag met al jouw woonvragen! Kom langs in één van onze 12 winkels of plan hier gemakkelijk een adviesgesprek in en laat je vrijblijvend inspireren. Tot snel!

Koken als sociale bezigheid

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan een leefkeuken. Dit wil zeggen dat een keuken niet alleen gebruikt wordt als functionele ruimte waar eten gekookt wordt, maar waar ook gezellig met vrienden en familie wordt bijgekletst. Een paar barkrukken in jouw keuken zijn hiervoor ideaal en dragen bij aan een warme sfeer.

Hierdoor geef je de kids of gasten namelijk de mogelijkheid om in de keuken plaats te nemen wanneer jij je om het eten bekommert. En voor jou heeft dit natuurlijk ook een voordeel: koken wordt namelijk een stuk gezelliger!

Niet alleen is een barretje met krukken bevorderend voor de sfeer in de keuken, het is ook nog eens erg praktisch. Beeld je maar eens in dat je ’s ochtends voor jouw werk nog snel moet ontbijten, maar geen tijd hebt om de tafel te dekken. Je neemt plaats aan het barretje en hebt alle benodigdheden bij de hand om snel, maar toch comfortabel te kunnen ontbijten!

Hoe kies je de juiste barkruk uit?

Wanneer je een barkruk gaat uitzoeken, zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten. Allereerst het comfort. Wil je bijvoorbeeld een barkruk met of zonder leuning? En geef je de voorkeur aan stof of leer?

Wanneer je dit soort keuzes hebt gemaakt, is het tijd om jezelf te richten op de uitstraling van de kruk. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren, zoals zwart, grijs en rood. Tot slot mogen enkele praktische aspecten zoals de hoogte en de aan- of afwezigheid van een voetensteun niet vergeten worden.

Benieuwd naar ons complete assortiment? Bekijk dan de verschillende barkrukken in onze webshop en wie weet komt je jouw ideale model tegen!